Råmarineret laks med brøndkarse og parmesan

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Råmarineret laks er en dejlig forret eller frokost, som du nemt kan lave.

Bemærk
Frysertid, laks: Mindst 24 timer ved -18 grader for at undgå risiko for parasitter.

Ingredienser

Sådan gør du

Tag den frosne laks ud af fryseren, og lad den tø en smule op.
Skær den i helt tynde skiver med en skarp kniv, mens den stadig er let frossen, og anret straks skiverne på en tallerken.
Tænd ovnen på 180º.
Skær rugbrødet i meget tynde skiver. Læg rugbrødsskiverne på en bageplade med bagepapir, dryp med olie, og drys med salt. Bag dem i ovnen i 4-6 minutter, til de er sprøde.
Pres saften af citronen, rør rørsukker, citronsaft, salt og peber sammen, og pensl laksen med marinaden.
Top lakseskiverne med høvlet parmesan og brøndkarse, dryp med lidt olie, og afslut med lidt friskkværnet peber.
Sæt laksen på bordet sammen med de sprøde rugbrødschips.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar