Råmarinerede kammuslinger med mangosalsa

1. august 2022 af .

Foto: Lene Samsø

Skal du have gæster, er retten perfekt som appetizer eller forret. Servér gerne sammen med iskolde bobler og lidt brød.

Bemærk
Har du ikke mulighed for at få fat i friske kammuslinger i skal, kan du sagtens bruge dem fra frost og anrette på små tallerkener i stedet.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak forårsløg fint. Skræl den halve mango, og skær mangokødet i små tern. Skyl chili, og skær den i tynde skiver. Skyl og hak koriander.
Vend koriander, chili, mango og forårsløg sammen med limesaft i en skål.
Åbn muslingskallerne med en skarp kniv. Pil forsigtigt den hvide musling fri fra skallen, og skær den lidt hårde muskel af muslingen (den sidder på siden og har samme hvide farve).
Er der lidt rogn i muslingskallerne, kan du forsigtigt skære den ud og bruge den i retten. Kassér musklen, og gør muslingskallerne rene.
Skær muslingerne i helt tynde skiver, og vend dem i limemarinaden. Anret retten i muslingskallerne, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar