Radisesalat med æg og rubrød

22. juni 2022 af .

Foto: Peter Kam

Denne sprøde forårssalat er lækker og indbydende i sig selv, men kan også serveres som tilbehør til laks eller kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog æggene blødkogte. Skyl og afdryp radiserne. Skær radiserne i tynde skiver, og læg dem i en skål med iskoldt vand, indtil de skal bruges.
Smuldr rugbrødet til krummer. Smelt smør på en pande, og steg rugbrødet sprødt på panden. Krydr med salt, og afkøl rugbrødskrummerne.
Tag radiserne op af vandet, og tør dem. Skyl og afdryp ærteskud. Anret radiser, ærteskud, halve æg og sprødt rugbrød på et serveringsfad.
Rør sennep, olie, eddike, honning, salt og peber sammen, og dryp dressingen over salaten. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar