Radisesalat med æg og rubrød
22. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Denne sprøde forårssalat er lækker og indbydende i sig selv, men kan også serveres som tilbehør til laks eller kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog æggene blødkogte. Skyl og afdryp radiserne. Skær radiserne i tynde skiver, og læg dem i en skål med iskoldt vand, indtil de skal bruges.
Smuldr rugbrødet til krummer. Smelt smør på en pande, og steg rugbrødet sprødt på panden. Krydr med salt, og afkøl rugbrødskrummerne.
Tag radiserne op af vandet, og tør dem. Skyl og afdryp ærteskud. Anret radiser, ærteskud, halve æg og sprødt rugbrød på et serveringsfad.
Rør sennep, olie, eddike, honning, salt og peber sammen, og dryp dressingen over salaten. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk