Radicchiosalat med blommer og blåskimmelost

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Flot og farverig salat af radicchio, blommer og ost. Radicchiosalaten fås i forskellige former og størrelser, som øger æstetikken på dit middagsbord.

Bemærk
Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som forret eller snack.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og pluk radicchiobladene, og anret dem på et fad.
Skyl blommerne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Fordel blommer og rødløg over salatbladene, og drys med ristede pinjekerner.
Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber.
Servér med blåskimmelost og evt. et godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar