Radicchiosalat med blommer og blåskimmelost
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Flot og farverig salat af radicchio, blommer og ost. Radicchiosalaten fås i forskellige former og størrelser, som øger æstetikken på dit middagsbord.
Bemærk
Retten passer til 4 personer, hvis den serveres som forret eller snack.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og pluk radicchiobladene, og anret dem på et fad.
Skyl blommerne, og skær dem i tynde både. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver.
Fordel blommer og rødløg over salatbladene, og drys med ristede pinjekerner.
Dryp med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber.
Servér med blåskimmelost og evt. et godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk