Rabarbertrifli med kakaocreme

Er du så heldig at have et rabarberbed i haven, kan du trække de røde stængler op af jorden og forvandle dem til denne skønne trifli.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring mælken i kog, og sluk for varmen.
Pisk æg, majsstivelse og kakao sammen i en skål. Tilsæt mælken, og rør sammen. Hæld blandingen tilbage i gryden, og kog forsigtigt op, til det tykner.
Hæld blandingen i en skål, læg husholdningsfilm over, og lad den køle helt af i køleskabet.
Skyl og tør rabarberne, og skær dem i 2 cm lange stykker. Lad dem simre i en gryde med sukker, vaniljesukker og vand, til rabarberen er let mør. Sluk for varmen.
Pisk fløde og sukker til let skum i en skål. Pisk den afkølede kakaocreme op, og fold halvdelen af flødeskummet i.
Fordel cremen i portionsglas. Top med knuste makroner og rabarberkompot, og slut med det sidste flødeskum.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
7. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar