Rabarbertrifli med kakaocreme
7. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Er du så heldig at have et rabarberbed i haven, kan du trække de røde stængler op af jorden og forvandle dem til denne skønne trifli.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring mælken i kog, og sluk for varmen.
Pisk æg, majsstivelse og kakao sammen i en skål. Tilsæt mælken, og rør sammen. Hæld blandingen tilbage i gryden, og kog forsigtigt op, til det tykner.
Hæld blandingen i en skål, læg husholdningsfilm over, og lad den køle helt af i køleskabet.
Skyl og tør rabarberne, og skær dem i 2 cm lange stykker. Lad dem simre i en gryde med sukker, vaniljesukker og vand, til rabarberen er let mør. Sluk for varmen.
Pisk fløde og sukker til let skum i en skål. Pisk den afkølede kakaocreme op, og fold halvdelen af flødeskummet i.
Fordel cremen i portionsglas. Top med knuste makroner og rabarberkompot, og slut med det sidste flødeskum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rabarbertrifli!
Powered by Froala Editor