Rabarbertrifli

Verdens bedste rabarbertrifli toppet med en frisk creme af flødeskum og Amaretto samt knuste makroner. Få den nemme opskrift her!

Rabarbertrifli
31-60 min.

(8)

January 27, 2022 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Brug gerne vinrabarber med flot rød stilk – de giver den fineste kompot.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips og tricks til opskriften på rabarbertrifli

Rabarbertrifli er den skønneste sommerdessert, som forener det søde og syrlige fra rabarberen med det cremede fra vaniljecremen og det knasende fra makronerne.  

Det er nemt at forberede de enkelte elementer flere dage i forvejen, så du blot skal samle desserten i fine glas, når gæsterne eller den søde sult banker på døren.

Rabarbertrifli består af tre lag: Rabarberkompot, creme og knasende makroner. I opskriften her har vi tilføjet en smule Amaretto til cremen, men du kan sagtens undlade den.

Du kan lave din trifli med en hvilken som helst anden kompot. Prøv f.eks. at bytte rabarber ud med blomme, æble, stikkelsbær eller pære – eller hvad end du kan finde i haven eller supermarkedet. Du kan også bruge bær fra frost.

I stedet for makroner kan du bruge Digestive-kiks, honningristede havregryn eller lave din egen crumbledej af sukker, smør, hvedemel og en smule salt.

Du kan også lave din rabarbertrifli med mascarpone i stedet for flødeskum, og går du efter en sund rabarbertrifli, kan du bruge yoghurt og toppe med mysli. Vupti, så har du et fantastisk morgenmåltid til sommerhalvåret!  

TIP: Du kan sagtens erstatte makroner med honningristede havregryn eller knuste kiks. 

Se også: Grundopskrift på rabarbersaft med vanilje

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'