Rabarbertærte med kokos og marcipan

26. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

De syrlige rabarber bliver forkælet af marcipan og kokos, og sammen skaber de en kagedrøm. Kokostoppen er dejligt knasende sprød. Servér evt. kagen med lidt cremefraiche til.

Ingredienser

Udstyr

en tærteform med løs bund, 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Flæk vanilijestangen, og skrab kornene ud. Ælt smør sammen med mel, sukker, vaniljekorn og havregryn. Tryk dejen ud i en smurt tærteform.
Pisk æg, cremefraiche og sukker sammen med en gaffel. Skær marcipanen i små tern, og rør den i. Fordel blandingen oven på tærtebunden.
Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem oven på tærten, og drys med rørsukker og kokos.
Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter. Servér evt. med cremefraiche til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Se også: Den bedste opskrift på rabarbertærte med vaniljecreme

Powered by Froala Editor

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar