Rabarbertærte med kokos og marcipan
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
De syrlige rabarber bliver forkælet af marcipan og kokos, og sammen skaber de en kagedrøm. Kokostoppen er dejligt knasende sprød. Servér evt. kagen med lidt cremefraiche til.
Ingredienser
Udstyr
en tærteform med løs bund, 22 cm i diameter
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Flæk vanilijestangen, og skrab kornene ud. Ælt smør sammen med mel, sukker, vaniljekorn og havregryn. Tryk dejen ud i en smurt tærteform.
Pisk æg, cremefraiche og sukker sammen med en gaffel. Skær marcipanen i små tern, og rør den i. Fordel blandingen oven på tærtebunden.
Rens rabarberne, og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem oven på tærten, og drys med rørsukker og kokos.
Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter. Servér evt. med cremefraiche til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på rabarbertærte med vaniljecreme
Powered by Froala Editor