Rabarbersuppe med vanilje
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Rabarbersuppe er en simpel dessert med ganske få ingredienser, så man rigtigt får lov at nyde den rene rabarbersmag.
Bemærk
Trækketid: Mindst 2 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog vandet op med sukker, vaniljekorn og vaniljestang.
Lad lagen koge, til sukkeret er opløst. Afkøl lagen, og fjern bælgen.
Rens rabarberne, skær dem i tynde skiver, og hæld sukkerlagen over.
Lad det stå koldt i mindst 2 timer, men gerne længere.
Servér rabarbersuppen iskold i dybe tallerkener og nyd de sprøde, søde rabarberstykker i suppen.
Tip!
Læg evt. en kugle god vaniljeis i rabarbersuppen, når du har anrettet den i tallerkenerne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Grundopskrift på rabarbersaft med vanilje
Powered by Froala Editor