Rabarbersaft med stjerneanis og vanilje

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Rabarber er en forårsattraktion, som smager skønt – også som læskende saft! Denne er krydret med stjerneanis og vanilje.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberstilkene, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Pres saften af citronen. Flæk vaniljestangen, men skrab ikke kornene ud.
Læg rabarber i en gryde sammen med rørsukker, vand, citronsaft, stjerneanis og flækket vaniljestang. Kog det op, og hold gryden på kogepunktet i 5 minutter.
Sluk for blusset, og lad saften køle helt af.
Sigt saften, og hæld den på en rengjort og skoldet flaske. Saften kan holde sig 2-3 uger i køleskabet.

Tip!

Fortynd saften med vand, eller servér som velkomstdrink med cava.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar