Rabarbermuffins med kokos og marcipan
17. maj 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Saftige og søde muffins fyldt med både marcipan og små rabarberstykker. Så er eftermiddagskaffen reddet!
Ingredienser
Udstyr
8 muffinforme, gerne af silikone
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret i en gryde, og afkøl det let.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt med en elpisker i en skål. Tilsæt smeltet smør, kokosmel, hvedemel, bagepulver og salt, og vend dejen sammen, til den er ensartet.
Skær marcipanen i små tern. Rens rabarberne, og skær dem i tynde skiver. Vend marcipan og rabarber i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinformene, og drys lidt sukker på toppen.
Bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gennembagte. Afkøl på en bagerist, og servér dem evt. med cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk