Rabarbermuffins med kokos og marcipan

17. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Saftige og søde muffins fyldt med både marcipan og små rabarberstykker. Så er eftermiddagskaffen reddet!

Ingredienser

Udstyr

8 muffinforme, gerne af silikone

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Smelt smørret i en gryde, og afkøl det let.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt med en elpisker i en skål. Tilsæt smeltet smør, kokosmel, hvedemel, bagepulver og salt, og vend dejen sammen, til den er ensartet.
Skær marcipanen i små tern. Rens rabarberne, og skær dem i tynde skiver. Vend marcipan og rabarber i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinformene, og drys lidt sukker på toppen.
Bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter, til de er gennembagte. Afkøl på en bagerist, og servér dem evt. med cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar