Rabarbermuffins med kokos
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Nemme muffins med rabarber og kokos, der smager dejligt af sommerens favoritter. Er rabarber ikke i sæson, kan du bruge dem fra frost.
Ingredienser
Udstyr
24 muffinforme af papir
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175º.
Rør kokosmel, hvedemel, sukker, bagepulver, æg og æggehvider sammen til en jævn dej.
Rens rabarberstilkene, og skær dem i mindre stykker. Vend dem i dejen.
Sæt muffinformene dobbelt oven i hinanden, og fordel dejen i formene.
Bag kagerne i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af på en bagerist.
Pisk fløden til flødeskum. Rens jordbærrene, og skær dem i skiver.
Pynt kagerne med flødeskum og jordbær, og server straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk