Rabarberkage med marcipan og marengstoppe
Rabarberkagen er en skøn kageoplevelse, der både byder på en blød marcipanbund og sprød marengs, og hvor smagen trækkes i såvel sød som syrlig retning.
![Rabarberkage med marcipan og marengstoppe](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/rabarberkage-med-marcipan-og-marengstoppe_3920.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5647760232033516&fp-y=0.7069091796875&fp-z=1.1488337652721214)
31-60 min.
(1)
January 2, 2021 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: I alt 75 minutter.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en springform, 24 cm i diameter
- en sprøjtepose med stjerneformet tylle
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Prøv også: Nem rabarberkage i bradepande
Powered by Froala Editor