Rabarberkage med marcipan og marengstoppe

Rabarberkagen er en skøn kageoplevelse, der både byder på en blød marcipanbund og sprød marengs, og hvor smagen trækkes i såvel sød som syrlig retning.

Rabarberkage med marcipan og marengstoppe
31-60 min.

(1)

January 2, 2021 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Bagetid: I alt 75 minutter.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en springform, 24 cm i diameter
  • en sprøjtepose med stjerneformet tylle

Sådan gør du

Tip!

Den karakterfulde, syrlige kage er også god uden marengstoppene, så hvis du vil spare tid, kan du bage kagen i 35 minutter under trin 4 i opskriften og springe trin 7 og 8 over.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'