Rabarberdrøm – tærte med rabarber, jordbær og brændt marengs

Vidunderlig rabarberdrøm, der under det luftige, sprøde marengslåg gemmer på en vidunderlig rabarber-jordbær-kompot. Mørdejsbunden er penslet med chokolade, både for smagens skyld og for at bevare sprødheden, når det frugtige fyld lægges på.

Rabarberdrøm – tærte med rabarber, jordbær og brændt marengs
31-60 min.

(4)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Mørdejen skal hvile i 1 time på køl, og efter udrulning skal den hvile i 1 time i fryseren.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en tærteform med løs bund, 22-24 cm i diameter
  • en sprøjtepose med stjernetylle

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'