Rabarberdrik med limoncello

11. august 2021 af .

Foto: Skovdal Nordic

Servér den let syrlige drink med limoncello, rabarber og vanilje som velkomstdrink eller til desserten.

Bemærk
Køletid: 6 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en gryde.
Flæk vaniljestangen på langs, og læg den sammen med rabarberne i gryden.
Tilsæt vand, og lad rabarberne småkoge under låg, til de er kogt ud.
Si de udkogte rabarber og vaniljestangen fra, og kassér. Hæld saften tilbage i gryden.
Tilføj sukker og citronsaft, og lad saften koge lidt ind.
Hæld saften på glas, evt. skyllet i Atamon, og stil på køl i mindst 6 timer, gerne natten over.
Fordel saften i glas, ca. ½ dl saft i hvert glas. Tilsæt danskvand, og top med limoncello og evt. isterninger før servering.

Tip!

Hvis du skræller en rabarber med en tyndskræller og lægger strimlerne i iskoldt vand, får du fine rabarbercurls at pynte drinken med.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar