Rabarberdrik med limoncello
11. august 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Servér den let syrlige drink med limoncello, rabarber og vanilje som velkomstdrink eller til desserten.
Bemærk
Køletid: 6 timer.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Læg dem i en gryde.
Flæk vaniljestangen på langs, og læg den sammen med rabarberne i gryden.
Tilsæt vand, og lad rabarberne småkoge under låg, til de er kogt ud.
Si de udkogte rabarber og vaniljestangen fra, og kassér. Hæld saften tilbage i gryden.
Tilføj sukker og citronsaft, og lad saften koge lidt ind.
Hæld saften på glas, evt. skyllet i Atamon, og stil på køl i mindst 6 timer, gerne natten over.
Fordel saften i glas, ca. ½ dl saft i hvert glas. Tilsæt danskvand, og top med limoncello og evt. isterninger før servering.
Tip!
Hvis du skræller en rabarber med en tyndskræller og lægger strimlerne i iskoldt vand, får du fine rabarbercurls at pynte drinken med.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk