Rabarbercrumble med skumfiduser

Crumble er et sikkert hit, fordi den er nem og hurtig at lave, samtidig at den smager som en drøm. Snup vores version, som vi har toppet med miniskumfiduser.

Rabarbercrumble med skumfiduser
0-30 min.

(0)

7. marts 2025 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Crumble

rabarber
500 g
vaniljestænger
1
rørsukker
125 g
hasselnøddekerner
30 g
mandler
45 g
hvedemel
75 g
mysli uden tørret frugt
75 g
små skumfiduser
50 g
smør
75 g

Til servering

vaniljeis eller flødeskum
1 liter

Sådan gør du

Crumble

Tænd ovnen på 180°.
Snit rabarberne. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og vend vaniljekorn og sukker med rabarberne. Læg dem i et ovnfast fad.
Hak hasselnødder og mandler groft, og bland dem med mel, mysli og miniskumfiduser. Drys blandingen over rabarberne i fadet.
Fordel smør i små klatter oven på crumblen, og bag den i ca. 20 minutter, til rabarberne er møre, og skumfiduserne er gyldne.
Servér crumblen lun og gerne med vaniljeis eller flødeskum til.

Tip!

Du kan også bage crumblen på grillen ved indirekte varme.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'