Rabarbercrumble med skumfiduser
Crumble er et sikkert hit, fordi den er nem og hurtig at lave, samtidig at den smager som en drøm. Snup vores version, som vi har toppet med miniskumfiduser.

0-30 min.
(0)
7. marts 2025 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Crumble
- rabarber
- 500 g
- vaniljestænger
- 1
- rørsukker
- 125 g
- hasselnøddekerner
- 30 g
- mandler
- 45 g
- hvedemel
- 75 g
- mysli uden tørret frugt
- 75 g
- små skumfiduser
- 50 g
- smør
- 75 g
Til servering
- vaniljeis eller flødeskum
- 1 liter
Sådan gør du
Crumble
Tænd ovnen på 180°.
Snit rabarberne. Skrab kornene ud af vaniljestangen, og vend vaniljekorn og sukker med rabarberne. Læg dem i et ovnfast fad.
Hak hasselnødder og mandler groft, og bland dem med mel, mysli og miniskumfiduser. Drys blandingen over rabarberne i fadet.
Fordel smør i små klatter oven på crumblen, og bag den i ca. 20 minutter, til rabarberne er møre, og skumfiduserne er gyldne.
Servér crumblen lun og gerne med vaniljeis eller flødeskum til.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner