Rabarbercrumble med mysli

8. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Det tager ikke mange minutter at bikse en god rabarbercrumble sammen, og det er lidt farligt, for den smager himmelsk. Så er det bare ud i haven eller supermarkedet efter rabarber!

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200°.
Bland rabarber med rørsukker, og fordel det i små ovnfaste skåle.
Bland myslien med hakkede mandler og rørsukker, og fordel det oven på rabarberne.
Fordel smørret i små klatter øverst.
Bag crumblen i ca. 10 minutter, til overfladen er gylden og sprød.
Servér den lune med vaniljeis til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar