Rabarbercrumble med mysli
8. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Det tager ikke mange minutter at bikse en god rabarbercrumble sammen, og det er lidt farligt, for den smager himmelsk. Så er det bare ud i haven eller supermarkedet efter rabarber!
Ingredienser
Sådan gør du
Varm ovnen op til 200°.
Bland rabarber med rørsukker, og fordel det i små ovnfaste skåle.
Bland myslien med hakkede mandler og rørsukker, og fordel det oven på rabarberne.
Fordel smørret i små klatter øverst.
Bag crumblen i ca. 10 minutter, til overfladen er gylden og sprød.
Servér den lune med vaniljeis til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på rabarber crumble
Powered by Froala Editor