Rabarbercrumble med ingefær

21. juni 2019 af .

Foto: Columbus Leth

De skønne friske rabarber får simpelt selskab af en hurtig crumble og en anelse ingefær.

Ingredienser

Udstyr

4 ovnfaste portionsforme (eller 1 stor form)

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl rabarber, og skær dem i mundrette stykker.
Vend rabarber med sukker, stødt ingefær, vaniljesukker og majsstivelse, og fordel dem i 4 ovnfaste portionsforme (eller 1 stor form).
Klem sukker, mel, havregryn og smør sammen i en skål uden at arbejde for meget med det, og smuldr blandingen over rabarberne.
Bag rabarbercrumblen i 25-30 minutter. Servér dem lune med cremefraiche.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar