Rabarbercrumble med ingefær
21. juni 2019
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
De skønne friske rabarber får simpelt selskab af en hurtig crumble og en anelse ingefær.
Ingredienser
Udstyr
4 ovnfaste portionsforme (eller 1 stor form)
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Skyl rabarber, og skær dem i mundrette stykker.
Vend rabarber med sukker, stødt ingefær, vaniljesukker og majsstivelse, og fordel dem i 4 ovnfaste portionsforme (eller 1 stor form).
Klem sukker, mel, havregryn og smør sammen i en skål uden at arbejde for meget med det, og smuldr blandingen over rabarberne.
Bag rabarbercrumblen i 25-30 minutter. Servér dem lune med cremefraiche.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem basisopskrift på rabarber crumble
Powered by Froala Editor