Rabarbercrumble med cremefraiche
3. januar 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Syrlige rabarber i bunden, sprød crumble af sukker, smør og mel på toppen. Servér crumblen på en solrig dag på terrasen eller en regnfuld aften under tæppet. Husk lidt cremefraiche eller is til!
Bemærk
Hviletid: 10 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens rabarberne. Skær dem i stykker på 1-2 cm, og fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukkeret over.
Forvarm ovnen til 220°. Skær smørret i små tern, og smuldr dem sammen med mel og brun farin, til det ligner grov rasp.
Drys crumbledejen over rabarberne, og bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter.
Lad kagen hvile i 10 minutter, før du serverer den med cremefraiche eller en kugle vaniljeis.
Pynt evt. med rød skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Nem rabarber crumble-opskrift
Powered by Froala Editor