Rabarber- og jordbærtrifli med makroner og vaniljecreme
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Trifli smager altid skønt og kan tilberedes med lige præcis den frugt, som er i sæson.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 125º. Rens rabarberstilkene, og skær dem i stykker på ca. 3 cm. Bland dem med sukker i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er møre. Lad dem køle helt af.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i små stykker.
Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Pisk fløde sammen med flormelis og vaniljekorn til en let creme.
Find høje portionsglas frem, og anret triflien direkte i glassene sådan her: Knus makronerne, og fordel halvdelen af dem i bunden af glassene. Top med et lag bagte rabarber og derefter et lag jordbærstykker. Læg et lag vaniljecreme over.
Gentag med at lægge endnu et lag makroner, rabarber og jordbær, og slut af med et lag vaniljecreme.
Pynt triflierne med knuste makroner og frisk mynte.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk