Rabarber med vanilje, ristede cashewnødder og dobbeltfløde

23. juni 2020 af .

Foto: Stine Christiansen

Elegant og lækker dessert, der både byder på noget sødt, syrligt, sprødt og blødt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær rabarberne ud i stykker med en tykkelse på 2 cm. Vend dem med rørsukker, stjerneanis og vaniljekorn, og bag dem møre i ovnen ved 140° i ca. 30 minutter.
Rist cashewnødder på en varm tør pande, køl dem ned og hak dem groft.
Pisk dobbeltfløden let.
Anret en skefuld rabarberkompot i en skål sammen med lidt pisket dobbeltfløde, og drys med ristede cashewnødder, mynte og citronverbena.

Tip!

Dobbeltfløde (Fløde 50%) er en fed fløde, som giver ekstra smag og en cremet flødeskum. Du kan bruge dobbeltfløde til de samme ting, som du bruger almindelig fløde til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar