Rabarber-margarita

11. juli 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Her er en kandefuld af frisk, lyserød rabarber-margarita, der skal nydes i godt selskab – med eller uden peberkant.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl rabarberne, skræl 6 lange strimler af stænglerne, og gem dem i koldt vand på køl til servering. Skær resten i mindre stykker, og hæld dem i en gryde med sukker og koldt vand.
Lad dem koge stille og roligt i 15 minutter. Sluk for gryden, og lad saften trække i 15 minutter. Sigt saften igennem et etamine eller en fintmasket si. Afkøl saften helt.
Bland peber, sukker, let knust flagesalt og cayennepeber sammen i en skål, og hæld krydderblandingen i en underkop.
Hæld limesaft i en anden underkop. Dyp kanten på glassene i limesaft og derefter i krydderblandingen.
Fyld en kande med isterninger. Hæld rabarbersaft, limesaft, cointreau og tequila i kanden, og rør rundt. Pynt med skiver af lime.
Servér straks iskolde rabarber-margaritas i glas med peberkant og en strimmel rabarber.

Tip!

Spæd rabarbersaften med danskvand, og servér den som en læskende lemonade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar