Rabarber-margarita
11. juli 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Her er en kandefuld af frisk, lyserød rabarber-margarita, der skal nydes i godt selskab – med eller uden peberkant.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl rabarberne, skræl 6 lange strimler af stænglerne, og gem dem i koldt vand på køl til servering. Skær resten i mindre stykker, og hæld dem i en gryde med sukker og koldt vand.
Lad dem koge stille og roligt i 15 minutter. Sluk for gryden, og lad saften trække i 15 minutter. Sigt saften igennem et etamine eller en fintmasket si. Afkøl saften helt.
Bland peber, sukker, let knust flagesalt og cayennepeber sammen i en skål, og hæld krydderblandingen i en underkop.
Hæld limesaft i en anden underkop. Dyp kanten på glassene i limesaft og derefter i krydderblandingen.
Fyld en kande med isterninger. Hæld rabarbersaft, limesaft, cointreau og tequila i kanden, og rør rundt. Pynt med skiver af lime.
Servér straks iskolde rabarber-margaritas i glas med peberkant og en strimmel rabarber.
Tip!
Spæd rabarbersaften med danskvand, og servér den som en læskende lemonade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk