Rå østers med lodderogn
19. april 2019
af
Ingrid Schilde.
Foto: Marte Aubert
Skal det være lidt ekstravagant i weekenden? Så servér rå østers med lodderogn og koriander for dine gæster. Køb helt friske østers hos din fiskehandler, så du er sikker på, at kvaliteten er god.
Ingredienser
Sådan gør du
Åbn østersene. Rens og hak forårsløg og koriander fint. Kom lodderogn, et par dråber soja, forårsløg og koriander på hver østers. Servér på is.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk