Rå jomfruhummer i olie og chili

24. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Brug helt friske jomfruhummere og en god olivenolie, så begge dele kan træde i karakter og smage igennem. En enkel ret, der kræver råvarer af høj kvalitet.

Bemærk
Trækketid på køl: 30 minutter. Retten er tænkt som forret.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk jomfruhummerne på langs.
Drys lidt salt på kødet, og lad hummerne trække i 30 minutter på køl.
Vend jomfruhummerne med olivenolie, og drys med chiliflager. Dryp evt. med citronsaft.
Servér straks med et par skiver grillet eller ristet brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar