Rå jomfruhummer i olie og chili
24. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Brug helt friske jomfruhummere og en god olivenolie, så begge dele kan træde i karakter og smage igennem. En enkel ret, der kræver råvarer af høj kvalitet.
Bemærk
Trækketid på køl: 30 minutter. Retten er tænkt som forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Flæk jomfruhummerne på langs.
Drys lidt salt på kødet, og lad hummerne trække i 30 minutter på køl.
Vend jomfruhummerne med olivenolie, og drys med chiliflager. Dryp evt. med citronsaft.
Servér straks med et par skiver grillet eller ristet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk