Rå brownie med pekannødder og kokosmel
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Uanset om man er til rawfood eller ej, smager denne kage skønt, og konsistensen er lidt som konfekt.
Bemærk
Afkøling: 1 time.
Ingredienser
Udstyr
en lille beholder, ca. 12 x 12 cm
Sådan gør du
Blend nødderne til groft mel i en foodprocessor eller minihakker.
Tilsæt dadler uden sten, og blend, til massen hænger sammen.
Tilsæt kakao, kokosmel, agavesirup og salt, og blend til en helt ensartet masse, men gerne stadig med lidt struktur.
Pres massen ned i en lille beholder på ca. 12 x 12 cm foret med film eller bagepapir. Sæt kagen på køl i 1 time.
Vend kagen ud på et skærebræt, og skær den i 16 små firkanter. Læg en pekannød på hvert stykke kage, og drys med lidt kokosmel.
Tip!
Har du hverken foodprocessor eller minihakker? Så kan du bare hakke nødder og dadler helt fint med en skarp kokkekniv på et skærebræt. Kagen får en lidt grovere struktur, men smager stadig dejligt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk