Rå brownie med pekannødder og kokosmel

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Uanset om man er til rawfood eller ej, smager denne kage skønt, og konsistensen er lidt som konfekt.

Bemærk
Afkøling: 1 time.

Ingredienser

Udstyr

en lille beholder, ca. 12 x 12 cm

Sådan gør du

Blend nødderne til groft mel i en foodprocessor eller minihakker.
Tilsæt dadler uden sten, og blend, til massen hænger sammen.
Tilsæt kakao, kokosmel, agavesirup og salt, og blend til en helt ensartet masse, men gerne stadig med lidt struktur.
Pres massen ned i en lille beholder på ca. 12 x 12 cm foret med film eller bagepapir. Sæt kagen på køl i 1 time.
Vend kagen ud på et skærebræt, og skær den i 16 små firkanter. Læg en pekannød på hvert stykke kage, og drys med lidt kokosmel.

Tip!

Har du hverken foodprocessor eller minihakker? Så kan du bare hakke nødder og dadler helt fint med en skarp kokkekniv på et skærebræt. Kagen får en lidt grovere struktur, men smager stadig dejligt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar