Rå blomkålssalat med kartofler og bolsjebeder
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
En dejlig rå blomkålssalat, der er enormt delikat og smuk med farverne fra bolsjebederne. Jo tyndere man skærer den rå blomkål og de rå rødbeder, jo mere delikat bliver salaten.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kogte kartofler, blomkål og beder i tynde skiver.
Bland det hele sammen på et fad.
Skyl og hak purløget, og drys det over salaten.
Pres saften af citronen.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag den til med salt og peber.
Hæld dressingen over salaten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk