Quinoasalat med kylling og hvide asparges

Hvide asparges anvendes knap så meget i det danske køkken som de grønne, måske fordi de skal skrælles og er lidt dyrere. Det er en skam, for de har mere sødme og volumen og er mindre vandede end de grønne. Prøv dem her i en quinoasalat med kylling toppet med estragondressing og krydderurter.

Quinoasalat med kylling og hvide asparges
0-30 min.

(1)

September 8, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Hvide asparges skal skrælles, fordi de i modsætning til grønne asparges dyrkes i jorden og får en træet overflade, der ikke smager særlig godt. Den nemmeste måde er at brække den træede del af, som man gør med grønne asparges, tage fat i hovedet og skrælle nedefter mod bunden. Hovedet skal ikke skrælles, men blot skylles grundigt.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'