Quinoagrød med mandler, æble og kanel
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Grød kan spises på alle tider af døgnet, og hvis du topper den med frugt og mandler, bliver det en mættende lækkerbisken.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist mandlerne på en tør pande. Hak dem.
Kog quinoflager og vand til en let grød i en lille gryde. Smag til med salt.
Skyl æblet, og skær det i tynde både.
Skær tørret mango i skiver.
Drys grøden med kanel, og top med mandler, æble og tørret mango.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Havregrød med kanelstegte æbler
Powered by Froala Editor