Quinoa-pande med asparges og spejlæg
12. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Med denne skønne opskrift på quinoa med asparges og spejlæg er det nemt at bikse aftensmaden sammen i en pande og samtidig få spist en masse grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Steg den kogte quinoa i olie på en pande, til den er tør og sprød.
Tilsæt presset hvidløg. Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker.
Skyl spinaten. Vend asparges og spinat sammen med quinoaen på panden. Krydr med salt og peber, og vend rundt, til spinatbladene falder sammen.
Slå æggene ud i panden, skru ned for blusset, og lad dem stege stille og roligt, til æggehviderne er faste.
Blend ricotta, fintrevet parmesan, olie, salt og peber med en stavblender, til det får en cremet konsistens.
Top panderetten med skefulde af ricotta-parmesan-creme, og drys med grofthakket basilikum lige inden servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk