Quinoa-frikadeller på fladbrød

14. februar 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Hvis du har rester tilovers af disse skønne quinoa-deller, er de perfekte til frokost på farten dagen efter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl quinoa godt i koldt vand, og kog efter pakkens anvisninger. Lad dryppe af i en sigte.
Riv squashen groft på et rivejern, og bland med hytteost i en skål. Læg blandingen over i en sigte, og lad det dryppe af i 15 minutter.
Pres væden ud, og bland squah og hytteost med quinoa, knust hvidløg, za'atar, æg og mel i en skål. Rør blandingen godt sammen, og krydr med salt og peber. Du kan justere konsistensen med lidt ekstra mel, hvis den er for våd.
Varm en pande med olie op på middel varme. Form 10 runde frikadeller, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.
Skyl agurkerne, og skær dem i stave. Skyl koriander og mynte, og pluk bladene. Lun fladbrødene, og fyld dem med hummus, quinoa cakes og agurkestave. Drys med friske urter og za'atar.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar