Quinoa-frikadeller på fladbrød
14. februar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Hvis du har rester tilovers af disse skønne quinoa-deller, er de perfekte til frokost på farten dagen efter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl quinoa godt i koldt vand, og kog efter pakkens anvisninger. Lad dryppe af i en sigte.
Riv squashen groft på et rivejern, og bland med hytteost i en skål. Læg blandingen over i en sigte, og lad det dryppe af i 15 minutter.
Pres væden ud, og bland squah og hytteost med quinoa, knust hvidløg, za'atar, æg og mel i en skål. Rør blandingen godt sammen, og krydr med salt og peber. Du kan justere konsistensen med lidt ekstra mel, hvis den er for våd.
Varm en pande med olie op på middel varme. Form 10 runde frikadeller, og steg dem i ca. 5 minutter på hver side.
Skyl agurkerne, og skær dem i stave. Skyl koriander og mynte, og pluk bladene. Lun fladbrødene, og fyld dem med hummus, quinoa cakes og agurkestave. Drys med friske urter og za'atar.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk