Quinoa-frikadeller med tomatsalat og dilddressing

Du kan sagtens spise frikadeller, selvom du gerne vil skære ned på kødet. Disse er lavet med blomkål og spinat og er fyldt med mættende proteiner fra både æg og quinoa.

Quinoa-frikadeller med tomatsalat og dilddressing
31-60 min.

(2)

September 27, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Quinoa-frikadellerne smager også godt kolde dagen efter i madpakken. Servér dem fx på rugbrød eller som fyld i en sandwich.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Hvad er quinoa?

Quinoa er et lille korn, som har et højt indhold af protein. Quinoa minder meget om couscous og bulgur i både smag og konsistens og fungerer derfor godt som alternativ til disse. Du kan finde quinoa i mange forskellige farver, men næringsindholdet er relativt ens.

Se også: Nem opskrift på squash frikadeller

Powered by Froala Editor

Måske du også kan li'