Quinoa bowl med krydret kylling
25. marts 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Fyld en skål eller dyb tallerken med fajita-krydret kylling, spidskål og friske krydderurter, der mætter både øjet og maven.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og kog quinoaen efter anvisningen på emballagen.
Skær kyllingefileterne i små tern. Læg dem i en skål, og vend dem med fajita-krydderi. Pil og hak hvidløgene fint.
Steg kyllingeternene i olie på en pande i 5-6 minutter, til de er gennemstegte. Krydr med hvidløg, salt og peber og evt. lidt mere fajita-krydderi i det sidste minut af stegetiden.
Skyl spidskålen, og skær den i strimler. Skyl peberfrugterne, og skær dem i grove stykker. Skyl forårsløgene, og skær dem i tynde skiver på skrå. Skræl ingefæren, og riv den fint.
Steg kål og peberfrugt i olie på en pande i 2-3 minutter. Tilsæt forårsløg og ingefær, og steg i yderligere 2 minutter. Smag til med soja, limesaft, salt og peber.
Vend den kogte quinoa med lidt olie, salt og fajita-krydderi i en skål.
Anret quinoaen i dybe tallerkener, og top med stegt kylling, lynstegt grønt og basilikum. Dryp retten med lidt soja og limesaft.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk