Quinoa-barer
15. juli 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Knasende sprøde barer med quinoa og tranebær, der fungerer godt som en sundere snack på farten, i madpakken eller bare til en kop kaffe.
Bemærk
Afkøling: Natten over.
Ingredienser
Udstyr
1 bageform, ca. 15 x 15 cm
Sådan gør du
Varm oven op til 160°. Bring kokosolie, sirup og vaniljesukker i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen, og rør straks de to slags quinoa, grofthakkede mandler, kokosmel, hvedemel og tranebær i.
Bland det godt sammen, og hæld blandingen i en bageform beklædt med bagepapir.
Fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag massen i ca. 35 minutter. Stil den koldt til næste dag, og skær den ud i aflange barer.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk