Quinoa-barer

15. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Knasende sprøde barer med quinoa og tranebær, der fungerer godt som en sundere snack på farten, i madpakken eller bare til en kop kaffe.

Bemærk
Afkøling: Natten over.

Ingredienser

Udstyr

1 bageform, ca. 15 x 15 cm

Sådan gør du

Varm oven op til 160°. Bring kokosolie, sirup og vaniljesukker i kog i en gryde.
Tag gryden af varmen, og rør straks de to slags quinoa, grofthakkede mandler, kokosmel, hvedemel og tranebær i.
Bland det godt sammen, og hæld blandingen i en bageform beklædt med bagepapir.
Fold bagepapiret ind over massen, og pres den godt sammen.
Bag massen i ca. 35 minutter. Stil den koldt til næste dag, og skær den ud i aflange barer.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar