Quiche med røget laks

20. maj 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Den simple tærte smager både dejligt lun og kold, så lav gerne en ekstra portion, så du har til morgendagens frokost.

Ingredienser

Udstyr

1 tærteform, ca. 25 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°.
Bland mel og salt i en skål. Skær smør i tern, og smuldr det i melet. Tilsæt æggeblomme, og rør med en gaffel (tilsæt 1 spsk. vand, hvis dejen ikke er smidig nok).
Rul tærtedejen ud med en kagerulle på et meldrysset bord, og tryk den på plads i tærteformen. Prik huller i bunden med en gaffel, og forbag den i ovnen i 10 minutter.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen, og fordel det i den forbagte tærtebund.
Anret stykker af røget laks på tærten, og drys med kapers og dild.
Bag tærten i ovnen i ca. 20 minutter, til æggemassen er fast.
Servér tærten med blandet salat vendt med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar