Quesadillas med spinat, rejer og ananas

27. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Quesadilla er en slags pandekagesandwich, som stammer fra Mexico. Quesadillas med spinat, rejer og ananas er alletiders at servere som fingerfood, der både kan spises som en nem og hurtig aftensmad, til frokost eller som en fyldig snack.

Ingredienser

Sådan gør du

Afdryp rejer og mozzarella. Skyl og tør spinat.
Pres hvidløg, og steg det med rejer og spinatblade i lidt olie på en pande nogle minutter, til bladene falder sammen. Krydr med salt og peber.
Tag fyldet af panden, og lad det dryppe af i en sigte.
Tør panden af med et stykke køkkenrulle, men lad den blive stående på blusset.
Skær ananas i mundrette stykker, og vend dem med rejer og spinat.
Læg en tortilla på panden. Fordel ¼ af fyldet derpå, og pluk lidt frisk mozzarella over. Læg en anden tortillapandekage øverst.
Steg din quesadilla i et par minutter på hver side ved høj varme, indtil brødet er sprødt, osten smeltet, og fyldet sammenhængende. Pres den let sammen med en paletkniv de første 20 sekunder. Gentag med de øvrige tortillaer.
Del de færdigstegte quesadillas i trekanter, og top med avocadoskiver, friskpresset limesaft og evt. friske korianderblade.

Tip!

Køb spinat, som er skyllet og tørret på forhånd, hvis det skal være lidt nemmere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar