Quesadillas med oksekød
14. juni 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Quesadillas er mexicansk comfort food, når det er bedst – og ægte fredagsmad, når det skal være ekstra nemt og hyggeligt.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl babyspinaten. Skyl og afdryp bønner og majs. Pil og hak løget fint.
Opvarm olie i en gryde, og brun oksekødet. Tilsæt løg, majs og bønner, og steg videre i 2 minutter.
Tilsæt krydderiblandingen, og steg videre i 2 minutter. Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen.
Pensl den ene side af en tortillapandekage med lidt olie, og vend den om. Smør salsa på den anden side, fordel spinat og oksekødsblanding ovenpå, og drys med revet cheddar.
Opvarm en pande til middel varme. Læg den fyldte tortilla på panden, læg en ny tortilla ovenpå, og tryk dem let sammen. Steg tortillaen, indtil den nederste pandekage er gylden, og osten begynder at smelte. Vend den forsigtigt om, og steg den færdig på den anden side. Gentag med de næste, så der bliver 4 quesadillas i alt.
Skær quesadillaerne i trekanter, og servér evt. med ekstra salsa.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk