Quesadillas med laks og artiskok
29. januar 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Der skal hverken mange ingredienser eller minutter til for at trylle en omgang flade tortillabrød om til lækker aftensmad. Quesadillas er det perfekte valg, når det skal gå stærkt.
Ingredienser
Sådan gør du
Smør tortillabrødene med flødeost.
Fordel laks og artiskokhjerter i en halvcirkel på tortillabrødene.
Skyl spinaten, og fordel den over de andre ingredienser.
Fold tortillabrødene sammen, og pres dem lidt flade.
Steg brødene i olie i en pande i ca. 30 sekunder på hver side, så de bliver gyldne.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk