Quesadillas med kylling og sorte bønner

30. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Quesadillas er mexicansk comfort food, hvor tortillaer steges med ost og fyld. Denne version er med kylling, men ønsker du en vegetarisk udgave, kan du undlade kødet og tilsætte flere bønner.

Ingredienser

Sådan gør du

Flæk avocadoerne, fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål.
Pil og hak løg fint, og pil og pres hvidløg. Skyl og tør korianderen, og hak den groft (gem lidt blade til pynt).
Rør løg, hvidløg og koriander i avocadomosen. Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær kødet i skiver, og læg dem i en skål. Tilsæt alle krydderierne, og bland godt.
Steg kødet gyldent og gennemstegt i olie på en pande. Skær kødet i tern.
Dræn væsken fra de sorte bønner, skyl dem i en sigte, og afdryp. Riv cheddarosten groft.
Varm en tortilla i lidt olie på en pande. Fordel lidt kylling, bønner, tomatsalsa og cheddar over. Læg en tortilla ovenpå, og pres let sammen. Lad det stege, til den nederste tortilla er gylden, og osten begynder at smelte.
Vend quesadillaen, og steg den færdig på den anden side. Gentag med de resterende quesadillas.
Skær quesadillaerne i trekanter. Pynt med korianderblade, og servér med guacamole.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar