Quesadillas med koldrøget laks
10. august 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Skal aftensmaden på bordet lidt hurtigt, er quesadillas et glimrende valg. Køber du fyld som røget laks, der ikke skal tilberedes først, er aftensmaden færdig på få minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør flødeost og pesto sammen i en skål.
Smør tortillabrødene med cremen.
Fordel laksen på den ene halvdel af brødet.
Skyl spinaten og tomaterne, og skær tomaterne i skiver. Fordel spinat og tomater over laksen.
Skær artiskokhjerterne i mindre stykker, og fordel dem over spinaten.
Fold brødene sammen til halvmåner.
Varm olie på en pande, og steg brødene gyldne på begge sider. Skær brødene over på midten, og servér dem straks.
Tip!
Vil du variere dine quesadillas, kan du vælge en flødeost med smag. Det smager f.eks. godt med flødeost med smag af krydderurter, løg eller chili.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk