Quesadillas med cheddar, salsa og sorte bønner
16. august 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Så bliver det ikke meget nemmere! Med disse quesadillas har du aftensmaden på bordet, hurtigere, end det tager dig at ringe efter en pizza.
Ingredienser
Sådan gør du
Dræn og skyl de sorte bønner i en sigte. Riv cheddarosten.
Opvarm 1 spsk. olie på en (grill)pande. Læg en tortillapandekage på, og fordel salsa, sorte bønner og revet cheddar over. Tryk en tortilla ovenpå. Lad det stege, indtil den nederste tortillapandekage er gylden, og osten begynder at smelte. Vend quesadillaen, og steg den færdig på den anden side.
Gentag med de næste quesadillas, og skær dem i trekanter inden servering.
Rens og snit forårsløg. Skyl salat. Servér de lune quesadillas med forårsløg, grøn salat og cremefraiche.
Tip!
Fyld gerne ekstra grøntsager i dine quesadillas, f.eks. rød peberfrugt eller spinat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk