Quesadillaer med sorte bønner, cheddar, chilli og koriander
29. august 2019
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Quesadillaer er en skøn mexicansk spise, som er noget så simpelt som to tortillapandekager med fyld imellem sig. Skær dem i små trekanter, og servér dem som snack eller forret.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løget helt fint.
Rens chili, og skær den i små tern. Opvarm ¼ af olien på en pande. Svits løg og chili i olien, til det lige falder sammen.
Dræn bønnerne, og vend dem på panden. Vend godt rundt, og steg i et par minutter.
Læg tortillaerne på køkkenbordet. Pensl dem på begge sider med resten af olien. Drys lidt revet cheddar på halvdelen af tortillaerne, og fordel bønnefyld og korianderblade ovenpå. Drys resten af osten over, og læg de sidste tortillaer ovenpå som låg.
Opvarm en grillpande, til den er gloende varm. Steg quesadillaer 1 efter 1 i et par minutter på hver side, til osten smelter, og tortillaerne får grillmærker.
Skær hver quesadilla i små trekanter. Pynt med korianderblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk