Quesadilla med kartofler og spinat
9. februar 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Quesadilla er en slags mexicansk sandwich, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvilket fyld du kan lægge imellem de to pandekager. Her er det en mættende omgang med kogte kartofler og masser af spinat.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre.
Optø spinaten, og kram den fri for overskydende væske.
Hak løg fint, og sautér det sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie. Tilsæt spinat, og lad det riste med i et par minutter. Smag til med salt og peber.
Skær kartofler og avocado i skiver.
Læg en tortilla på en pande, der er dryppet med lidt olivenolie. Fordel halvdelen af fyldet over, og drys med cheddar og koriander. Læg en anden tortilla ovenpå, og steg i 4-5 minutter.
Brug en tallerken til at vende quesadillaen, og steg den i et par minutter på den anden side.
Skær i skiver, og spis f.eks. med en simpel tomatsalat.
Tip!
Brug evt. en rest kød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk