Pulled beef med kålsalat og og chilimayonnaise

Pulled beef kræver, ligsom pulled pork, en god langtidsstegning. Til gengæld passer kødet sig selv i ovnen, så du har hænderne fri til andre gøremål.

Bemærk
Ovntid: 3½ time.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 150°. Skær kødet i nogle passende stykker. Bland alle krydderierne, og vend kødet i krydderiblandingen. Læg kødet i et fad.
Pil løget, og skær det i både. Læg dem sammen med kødet, hæld æblemost i bunden af fadet, og dæk fadet med alufolie. Steg kødet i ovnen i 3½ time, til det er mørt.
Skyl kålen, og snit den fint. Hak drueagurkerne. Pisk eddike sammen med sukker og salt, og bland det med kål og drueagurker. Lad blandingen trække i 30 minutter. Skyl og hak persille, og vend det i kålsalaten.
Tag kødet op af fadet, og træk det fra hinanden med to gafler. Bland kødet med lidt af væden fra fadet, og smag til med salt.
Rør mayonnaise og chilisauce sammen i en skål, og krydr med honning, salt og peber.
Lun og flæk burgerbollerne. Skræl bolsjebeden, og skær den i papirtynde skiver. Smør bollerne med chilimayonnaise, og fyld dem med kålsalat, pulled beef og bolsjebede. Servér med resten af chilimayonnaisen.

Tip!

Servér evt. med grove fritter til. Skræl kartofler, skær dem i både, dryp med olie og krydr med paprika og salt. Steg dem i ovnen ved 220°, til de er sprøde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar