Puffet ris med forkullet porre
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
En raffineret snack, som du lige kan nå at lave på den tid, det tager at sende din nabo ned efter kolde øl. Bliv ikke skræmt af den forkullede porre! Du forstår meningen, når du smager det.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk rispapiret i mindre stykker. Varm olien op til høj temperatur, og fritér rispapirstykkerne i det.
Lad de puffede rispapirstykker dryppe af på fedtsugende papir.
Flæk porren på langs, og læg den på en bageplade beklædt med bagepapir. Grill den i ovnen i ca. 10 minutter, til den er blevet helt forkullet.
Blend porren til støv i en blender eller minihakker, og sigt det over det puffede rispapir.
Rør mayonnaise, cremefraiche, presset hvidløg og chiliflager sammen til en dip, og smag til med salt og peber.
Servér chilimayonnaisen til det puffede rispapir.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk