Profiteroles med æblemos og syrligt skum
Sprøde vandbakkelser, syrligt skum med masser af citron og endelig æblemos med lidt vanilje. Der er velsmag i hver en syrlig mundfuld.
![Profiteroles med æblemos og syrligt skum](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/profiteroles-med-aeblemos-og-syrligt-skum_10140.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.7457044673539519&fp-z=0.9999999999999999)
31-60 min.
(0)
April 13, 2021 af Cecilie SvenssonFoto: Stine Christiansen
Bemærk:Både profiteroles og æblemos kan laves i forvejen. Mosen opbevares på køl, og profiteroles ved stuetemperatur i en beholder med låg. Dog er de bedst friskbagte.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner