Portobelloburgere med syltede rødløg og grove fritter
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Portobellosvampene bruges her som et alternativ til burgerboller. Det giver en saftig og ekstra sund burger!
Ingredienser
Sådan gør du
Rens svampene, og steg dem ved høj varme på begge sider i olie på en pande. Skru ned for varmen, og læg et stykke bagepapir over svampene. Steg i 10 minutter, til svampene er møre. Drys med sesamfrø.
Tænd ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne, skær dem i både, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og sesamfrø. Bag dem i ovnen i ca. 35 minutter.
Pil løgene, og skær dem i både. Kog sukker, vand og eddike op i en lille gryde. Tilsæt løgene, når sukkeret er smeltet. Bring i kog, og sluk for varmen.
Form kødet til bøffer, og steg dem i olie på en pande i 5-7 minutter på hver side.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Skyl salaten.
Brug de stegte portobellosvampe som burgerboller, og saml bøffer, tomat, salat og syltede rødløg mellem dem. Servér med grove fritter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også en vegetarisk portobelloburger