Portobelloburgere med syltede rødløg og grove fritter

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Portobellosvampene bruges her som et alternativ til burgerboller. Det giver en saftig og ekstra sund burger!

Ingredienser

Sådan gør du

Rens svampene, og steg dem ved høj varme på begge sider i olie på en pande. Skru ned for varmen, og læg et stykke bagepapir over svampene. Steg i 10 minutter, til svampene er møre. Drys med sesamfrø.
Tænd ovnen på 200°.
Skrub kartoflerne, skær dem i både, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og krydr med salt, peber og sesamfrø. Bag dem i ovnen i ca. 35 minutter.
Pil løgene, og skær dem i både. Kog sukker, vand og eddike op i en lille gryde. Tilsæt løgene, når sukkeret er smeltet. Bring i kog, og sluk for varmen.
Form kødet til bøffer, og steg dem i olie på en pande i 5-7 minutter på hver side.
Skyl tomaterne, og skær dem i grove tern. Skyl salaten.
Brug de stegte portobellosvampe som burgerboller, og saml bøffer, tomat, salat og syltede rødløg mellem dem. Servér med grove fritter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar