Portionsanrettet cheesecake med rabarber

27. maj 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Gør dine medspisere glade med hver deres egen portionsanrettede cheesecake med rabarber. Bunden består af knuste Bastogne-kiks, og fyldet er smagt til med friskpresset citronsaft og vanilje.

Ingredienser

Sådan gør du

Knus kiksene. Tag ca. ¼ fra til pynt, og fordel resten i bunden af 4 portionsglas.
Pisk fløde til blødt skum.
Bland flødeost, skyr, citronsaft, flormelis og vanilje. Vend det i flødeskummet.
Fordel blandingen på de knuste kiks.
Top med ca. 2 spsk. syltetøj, pynt med resten af de knuste kiks og mynteblade, og servér straks.

Tip!

Lav evt. din egen jordbær-rabarber-kompot: Skær 200 g rabarber og 150 g jordbær i skiver. Vend med 1 dl sukker, lidt citronsaft og evt. en smule vaniljepulver. Lad det simre i en gryde ved lav varme i ca. 30 minutter, rør rundt undervejs. Hæld den færdige kompot i skoldede glas, og opbevar køligt i op til 2 uger.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar