Portionsanrettet cheesecake med rabarber

Gør dine medspisere glade med hver deres egen portionsanrettede cheesecake med rabarber. Bunden består af knuste Bastogne-kiks, og fyldet er smagt til med friskpresset citronsaft og vanilje.

Portionsanrettet cheesecake med rabarber
0-30 min.

(2)

May 27, 2020 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Lav evt. din egen jordbær-rabarber-kompot: Skær 200 g rabarber og 150 g jordbær i skiver. Vend med 1 dl sukker, lidt citronsaft og evt. en smule vaniljepulver. Lad det simre i en gryde ved lav varme i ca. 30 minutter, rør rundt undervejs. Hæld den færdige kompot i skoldede glas, og opbevar køligt i op til 2 uger.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'