Porrer med æg og kapers
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Dampede porrer med æg og kapers er en lækker vegetarisk ret, der er lige så velsmagende, som den er enkel at lave. Pynt med masser af friske krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens porrerne. Bring lidt vand i kog i en dyb pande eller gryde med låg, og tilsæt salt og smør.
Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp, og læg dem på et fad.
Kog æggene i en anden gryde, til de er smilende (6-7 minutter).
Pil dem, skær dem i kvarte, og fordel dem oven på porrerne sammen med kapersbær og grofthakkede krydderurter.
Rør ingredienserne til vinaigretten godt sammen, og hæld over porrerne. Servér straks.
Tip!
Vælg gerne små, fine porrer, der har masser af god smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk