Porredeller med paprika

7. marts 2022 af .

Foto: Johanne Mosgaard

Sprøde og bløde grøntsagsdeller, der er et perfekt alternativ til frikadeller og kødboller. Servér f.eks. med sprøde ovnkartofler og en grøn salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær enderne af porrerne, og rens dem godt. Halvér porrerne på langs, og skær dem i tynde skiver.
Steg porrerne i lidt olie på en pande, til de er møre. Pas på, at de ikke brænder på.
Hæld de stegte porrer i en skål sammen med havregryn, mel, æg, paprika, godt med peber og lidt salt. Rør det hele godt sammen.
Varm igen panden op med rigelig olie, og steg små deller af porrefarsen, til de er gyldne på begge sider og gennemtilberedte i midten.
Servér porredellerne sammen med en salat, en god dip eller i en sandwich.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar