Porredeller med paprika
7. marts 2022
af
Johanne Mosgaard.
Foto: Johanne Mosgaard
Sprøde og bløde grøntsagsdeller, der er et perfekt alternativ til frikadeller og kødboller. Servér f.eks. med sprøde ovnkartofler og en grøn salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær enderne af porrerne, og rens dem godt. Halvér porrerne på langs, og skær dem i tynde skiver.
Steg porrerne i lidt olie på en pande, til de er møre. Pas på, at de ikke brænder på.
Hæld de stegte porrer i en skål sammen med havregryn, mel, æg, paprika, godt med peber og lidt salt. Rør det hele godt sammen.
Varm igen panden op med rigelig olie, og steg små deller af porrefarsen, til de er gyldne på begge sider og gennemtilberedte i midten.
Servér porredellerne sammen med en salat, en god dip eller i en sandwich.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk