Popcornstoppe med chiafrø
9. marts 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De små popcornstoppe med chiafrø og chokolade er knasende sprøde og supernemme at lave. Et lille nip tørrede chiliflager i opskriften giver toppene kant, så de både smager sødt og udfordrer smagsløgene en smule.
Ingredienser
Sådan gør du
Smelt sirup på en pande.
Lad siruppen bruse en anelse op, og tilsæt popcorn, chiafrø og chiliflager.
Vend godt rundt i den varme karamel, og sæt massen som små toppe på et stykke bagepapir.
Smelt chokolade over vandbad, kom det i en lille sprøjtepose, og pynt toppene med smeltet chokolade.
Sæt dem koldt, til chokoladen er stivnet.
Opbevar tørt og køligt.
Tip!
Opbevar gerne de færdige toppe køligt i en kagedåse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk