Popcorn med citron og rosmarinsalt
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Drop de sædvanlige chips, og servér i stedet denne sjove og nemme snack til drinks.
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm olien i en tykbundet gryde. Tilsæt majskernerne, når olien er godt varm. Læg låg på gryden, og pop kernerne. Ryst gryden undervejs, så popcornene ikke brænder på.
Hak rosmarinen, og bland den med salt. Riv skallen af citronen fint. Drys rosmarinsalt og citronskal over de varme popcorn, og vend godt rundt.
Hæld popcornene op i høje papbægre, foldede kræmmerhuse eller små skåle, og servér dem straks.
Tip!
I stedet for rosmarinsalt og citronskal kan popcornene drysses med lakridspulver, stødt chili eller fintrevet parmesan.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Basisopskrift på popcorn